METCHIM S.A.


 

PREZENTAREA SOCIETATII:

Din anul 2000 Metchim S.A. a devenit o companie cu capital integral privat preluaind personalul, traditia si capacitatile  de productie ale vechiului METCHIM, care exista de peste 25 de ani ca societate de stat.

Anul 2001 semnifica inceputul unei noi etape in evolutia si dezvoltarea societatii, etapa caracterizata prin obiective precise: crearea de noi produse care sa fie percepute in mod unic, mentinerea clientilor traditionali si atragerea de noi clienti.

Firma beneficiaza de un management modern orientat catre client si are in prezent un numar de 115 angajati incluzand ingineri si tehnicieni care asigura desfasurarea activitatii, personal autorizat Germanisher Lloyd,  Bureau Veritas si ISCIR pentru lucrari de sudura.Tehnologiile de de prelucrare includ procedee precum:strunjire, frezare, rectificare, gaurire, debitare mecanica sau oxi-gaz pe masina cu comanda numerica, sudura MIG-MAG, stantare, zincari electrolitice.

Compania noastra are implementat, Sistemul de Management al Calitatii cu Bureau Veritas Quality International, in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 din luna mai anul 2004.

Sediul societatii se afla in Galati, langa fluviul Dunarea, la 250Km distanta de Bucuresti. METCHIM S.A. are trei puncte de lucru dispuse pe o suprafata de 9.000mp, care includ:hale de productie, ateliere de intretinere si reparatii, echipamente de ridicat si ateliere de prelucrari.