Bine ati venit pe siteul SC METCHIM SA

   Producator de structuri metalice de peste 18 de ani, METCHIM Galati este, incepand cu anul 2000 o societate cu capital integral privat, ceea ce ii permite o adaptare mult mai flexibila la realitatea pietei pe care activeaza.

   Implementarea in anul 2004 a Sistemului de Management al Calitatii conform ISO 9001 si certificarea acestuia de catre Bureau Veritas Certification, mentinerea si imbunatatirea continua a acestuia a insemnat in principal orientarea catre cerintele clientului, principalii beneficiari ai produselor firmei provenind din domenii pentru care calitatea produselor si serviciilor este principalul argument in favoarea alegerii unui furnizor, cel mai elocvent exemplu fiind clientii din domeniul constructiilor navale.

   Firma, beneficiind de un management modern orientat catre client , are in prezent un numar de 65 de angajati incluzand ingineri si tehnicieni care asigura desfasurarea activitatii , precum si personal calificat Germanischer Lloyd pentru lucrari de sudare.

   Dispunand de o bună dotare tehnică si experienţă în domeniu, firma execută construcţii metalice, utilaje tehnologice, produse şi subansamble din otel carbon, inox sau aluminiu pentru uz industrial si nava , precum şi pentru alţi parteneri.

   Tehnologiile de prelucrare include procedee precum: prelucrari mecanice, gaurire , stantare, ambutisare, debitare CNC oxigaz, debitare CNC cu plasma de inalta definitie, debitare manuala cu plasma, debitare pe ghilotina, indoire, virolare, sudare MIG-MAG si TIG-WIG, sablare si vopsire .

Capacitati (spatii) de producţie

    METCHIM SA dispune de doua puncte de lucru cu o suprafaţă totală de 5.000 de metri patrati, care includ hale de productie a confectiilor si constructiilor metalice, atelier de întreţinere utilaje, atelier de prelucrari mecanice, sablare si vopsire, depozite interioare si exterioare.

Locatia

   Sediul firmei este în Galaţi, în apropierea fluviului Dunarea, la 15 km de orasul Braila şi la o distanta de 250 km de Bucuresti, capitala României; Principalii furnizori de materii prime cum ar fi ArcelorMittal SA Galati, INTFOR SA Galati si LAMINORUL SA Braila, se află în apropiere.

Adresa: str.Calea Prutului nr.12, 800219, Galati, Romania
Telefon : +40 - 236 - 44 85 31
Fax: +40 - 236 - 44 85 30
E-mail: metchim@metchim.ro